top of page

Om Nordisk teknik

Nordisk teknik erbjuder kvalificerade tjänster inom system-, maskin- och fordonsteknik. Med lyhördhet, stor systemförståelse och ett äkta engagemang utför vi våra uppdrag.

Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Därför kan vi hjälpa dig att arbeta smartare och få ut mer av dina system och maskiner– så att de håller längre, används på rätt sätt och är driftsäkra.

För dig innebär det färre reparationer, minimerat antal driftstopp och en effektivare produktion. När vi planerar och utför uppdrag gör vi det med hög kvalitet, helt enkelt för att vi vet att det lönar sig i längden.

Nit och redlighet är något vi strävar efter

Våra insatser skall vara lönsamma för dig som kund. Vi vill att du skall känna stort förtroende för oss, att vi har en ärlig relation och att vi gör vårt bästa för dig. Vi har roligt tillsammans även när vi arbetar hårt.

Mångsidigt kunnande

Nordisk teknik har lång erfarenhet av uppdrag hos flera av de
största aktörerna inom fordons-, verkstads- och försvarsindustri. Vårt breda kontaktnät inom industrin ger oss många fördelar. Något som i slutänden gynnar dig som kund.

Långsiktigt tänkande

Vi vänder oss till dig med riktigt höga krav på service. Våra kunder värdesätter ett långsiktigt och nära samarbete. Bland dem återfinns såväl användare som återförsäljare och tillverkare av maskiner, fordon, komponenter och system.

Praktiska erfarenheter

Här finns stor erfarenhet av att arbeta med komplexa system och maskiner, moderna styrsystem för dieselmotorer, växellådor, hydraulik med mera.

Dokument

Nit och redlighet

bottom of page